You are currently viewing Trimma ry hakee uutta toimitusjohtajaa

Trimma ry hakee uutta toimitusjohtajaa

Trimma ry on Seinäjoella toimiva yleishyödyllinen yhteisö.  Visiomme on olla työpajojen edelläkävijä.

Työpajamme edistää pitkään työttömänä olleiden työmarkkinoille kiinnittymistä ja auttaa ihmisiä opintoihin. Valmentautujistamme on lähes puolet nuoria, mutta teemme työtä kaikenikäisten kanssa.  Ytimessä on sosiaalisen toimintakyvyn, arjen asioiden hallinnan ja elämänhallinnan parantuminen.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä syksyllä eläkkeelle haemme nyt joukkoomme

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajana johdat työpajaa, joka koostuu 12 osastosta.  Trimma ry:n osastoja ovat Seinäjoen kierrätyskeskus, Ilmajoen kierrätyskeskus, Seinäjoen kirjaston kahvila, lounaskahvila Sapuska ja lukion kahvila, kiinteistöpalvelut, puuosasto, metallipaja, restaurointipaja, kotipalvelu, auto-osasto ja pesula.  Valmennus- ja toimistohenkilökuntaa on 23. Työpajalla on eri valmennussuhteessa kuukausittain n. 90 henkilöä.

Toimitusjohtaja vastaa valmennuspalvelujen kokonaisuuden johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta. 

Tehtävään valittavalta edellytämme korkeakoulututkintoa. Monipuolinen työkokemus ja liiketoimintaosaaminen tukevat tehtävässä onnistumista.  Yhteistyötahojen tunteminen ja verkosto-osaaminen ovat eduksi. Tehtävässä on kyettävä sietämään epävarmuutta alati muuttuvassa toimintaympäristössä

Toimitusjohtajana sinulla on ammatillinen motivaatio auttaa asiakkaita ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt tekemään päätöksiä, joilla tavoitellaan toiminnan joustavuutta, valmennuksellista tulosta mutta myös kannattavuutta. Hahmotat taloudelliset haasteet ja pystyt luomaan strategioita niiden ratkaisemiseksi. Yhdistyksen hallitus antaa sinulle moniammatillisen tukensa tehtävän hoidossa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa.   Yhteisöllisyys ja rentous ovat olleet tämän porukan yhteen hitsaava voima.

Lisätietoja tehtävästä antavat Trimma ry:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki puh. 040-77 48 331 sekä toimitusjohtaja Maire Pääkkönen puh. 044- 770 03 45.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään   31.5.2023 sähköpostiin: info@trimma.fi