Ravintola- ja kahvilapalvelut
Lounaskahvila Hilla sijaitsee Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa. Inspiroivasti, kierrätyshenkeen sisustetussa kahvilassa viihtyy isommalla ja pienemmällä porukalla sekä kahvin että lounaan merkeissä.
Aukioloajat
Ma-to 8-15
Pe 8-14
Lounas 10.30-13.30
Puh. kassalle 044 770 0351
Arkisin tarjolla on aito, oman keittiön käsityönä valmistama kotiruokalounas. Meiltä löytyvät salaatit ja muut lisukkeet, tuoreet itseleivotut leivät, ruokajuomat, kahvi ja tee sekä jälkiruoka. Vitriinituotteissa korostuu kotitekoisuus sekä monipuolisuus, erityisruokavalioita unohtamatta. Järjestämme erilaisia tempauksia ja tapahtumia, joista tiedotamme ensisijaisesti Facebook- ja Instagram-tileillämme.
Tarjoamme mahdollisuuden sopimuslounaisiin sekä muihin ravintolapalveluihin. Tarkempaa tietoa saat ottamalla yhteyttä osaston esihenkilöön.
Catering-palvelut
Viihtyisissä ja valoisissa tiloissa voit järjestää erilaisia juhlia. Kahvilatilassa asiakaspaikkoja on noin 65 sekä lisäksi kokoustilassa noin 25:lle. Juhlien yhteyteen on mahdollista sopia räätälöidyt menut, kondiittorin loihtimat leivonnaiset sekä muut tarjottavat. Jos haluat tietää enemmän ota yhteyttä osaston esihenkilöön.
Kokouspalvelut
Kokoustilaamme mahtuu maksimissaan 25 henkeä. Varusteluun kuuluu videotykki, valkokangas, langaton verkkoyhteys sekä äänentoisto. Ravintolasta voit kysyä kokoustarjottavia aamupalasta lounaaseen sekä kahvituksiin. Lisää tietoa löydät kokouspalveluiden hinnastosta sekä osaston esihenkilöltä.
Taidenäyttelytila
Haluatko tuoda lahjasi esille?
Haluamme olla osaltamme tukemassa paikallista kulttuuria ja tarjoamme mahdollisuuden tähän taidenäyttelytilana. Olemme avoimia uusille ideoille muun muassa erilaisten esittävien taiteiden suhteen lounaalla tai tapahtumissa.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä osaston esihenkilöön.
Tilaushinnasto
Leivonnaiset
Kahvikakku / kuivakakku | 15€ / kpl |
Uunipellillinen makeaa (20 hlö) | 25 € / kpl |
Juustokakku (10-12 hlö) | 25 € / kpl |
Juustokakku kerroksilla (esim. kiille) | 30 € / kpl |
Pikkupulla | 1 € / kpl |
Korvapuusti | 1,8 € / kpl |
Voisilmäpulla | 1,8 € / kpl |
Rahkapulla | 2 € / kpl |
Suolaiset leivonnaiset
Uunipellillinen suolaista, liha/kasvis | 25€ / kpl |
Uunipellillinen suolaista, kala | 28 € / kpl |
Voileipäkakut
Lihatäyte (n. 150g / hlö) | |
15 hlö | 48 € |
20 hlö | 55 € |
35 hlö | 68 € |
40 hlö | 80 € |
Kalatäyte (n. 150g / hlö) | |
15 hlö | 53 € |
20 hlö | 63 € |
35 hlö | 73 € |
40 hlö | 85 € |
Leivonta- ja juhlahinnasto
Kakut
Mansikkakermakakku | 32,50€ / 15 hlö 45,50€ / 20 hlö |
Moussekakku | 37,50€ / 15 hlö 52,50€ / 20 hlö |
Kakun koristelut lisähinnasta
Mansikka- tms. kiille | + 4 € |
Kinuskikuorrute | + 4 € |
Kokouspalveluiden hinnasto
Kokoustila on noin 20-25 hengelle ja tilavuokra 40 € / tilaisuus. Tilaisuudet mahdollisia ma-pe klo 8:00-18:00 ja lauantaisin klo 10:00-15:00. Muut ajankohdat ja sunnuntain varauksista tiedustelut osaston esihenkilöltä.
Kokoustilan lisäksi tarjoamme myös kokoustarjottavat.
Työnhakijalle
Lounaskahvila Hillassa
voit oppia näitä asioita
Keittiötyöskentely ja hygienia
- Myytävien tuotteiden valmistaminen
- Asiakas- ja työtilojen kunnostaminen/puhtaana pitäminen
- Juhlaruokien ja leivonnaisten valmistaminen
- Kahvitusten hoitaminen
- Astiahuolto
- Keittiön koneiden ja laitteiden käyttö sekä puhdistus
- Muut puhtaanapidon tehtävät
Ravintolatyöskentelyn suunnittelu
- Ruokalistasunnittelu
- Ruokaohjeiden suurentaminen ja pienentäminen
- Yleisimmät erityisruokavaliot
Markkinointi ja asiakaspalvelu
- Koko palveluprosessin aikainen asiakaspalvelu
- Markkinointi
- Ruokien ja muiden tuotteiden esillelaitto myyvästi
- Myynti, lisämyynti, myynnin ohjaaminen
- Myynnin seuranta/myyntitavoitteet/palkitseminen
- Asiakastyytyväisyyden varmistaminen
- Kassatyöskentely, tilittäminen
Itsenäiseen työskentelyyn valmentaminen
- Alan ammattisanaston oppiminen
- Työryhmänjäsenenä toimiminen
- Asianmukainen pukeutuminen ja huoliteltu ulkoinen olemus
- Työaikojen noudattaminen
- Oman työn arvioiminen
- Oman työn aikatauluttaminen
- Sisäinen yrittäjyys
Logistiikka
- Asiakastilauksien hoitaminen
- Myytävien tuotteiden riittävyydestä ja laadusta huolehtiminen
- Myytävien tuotteiden ja erityisruokavalioiden tunnistaminen
- Tavaratilausten teko
- Kuorman vastaanotto
- Varaston kierto (FIFO)
- Lähetyslistojen tarkastaminen
- Omavalvontasuunnitelman noudattaminen
- Ruokien oikeaoppinen säilyttäminen
Katso miten valmennusjakso etenee Lounaskahvila Hillassa
Ota yhteyttä
Työvalmentaja
Heli Annola
Puh. 044 7700 299
etunimi.sukunimi(at)trimma.fi
Sijaintimme
- Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
- Ma-to 8 - 15, pe 8 - 14 lounas 10.30-13.30
- etunimi.sukunimi(at)trimma.fi
- Puh. 044 7700 351